2 Ağustos 2009 Pazar

Menekşe Gözlü küçük yeğenim Asya için bu şarkı :)

.


.
Söyleyen: Şevval Sam

Beste: Yesari Asım Arsoy
.

7 yorum:

zafer dedi ki...

.

Küçük yeğenim Asya için..Güzel gözlerinden öpüyorum,uzun bir ömür sağlık içinde ve en güzel günler onun olsun, daima........Zafer Dayı'sından ona küçük bir armağan..

Not:Video üstündeki tarih resmin çekildiği tarihtir..

.

zafer dedi ki...

Artık Türkiye dışında yaşayacak..Daha şimdiden onu özlemeye başladık..Kaderi iyi olur inşallah,sadece temenni edebiliyor Allah"tan dileyebiliyoruz !..

zafer dedi ki...

09 eylül'de 6 yaşına girecek cimcime...İzmir"in kurtuluşu oluyor doğumgünü.. :))

karga'nın günü dedi ki...

Zafer bey, kendi bloğunuzda pek konuşkan değilsiniz de yorum bırakırken daha gevezesiniz sanki. Yoksa bir şarkı, bir şiir, bir fotoğraf uzun uzun anlatılmak istenilenlerin özetidir derseniz o başka...

EKMEKÇİKIZ dedi ki...

Yeğeniniz çok tatlı bir küçük hanım olmalı, ne güzel gülmüş.:))

Anlaşılan, Asya, ailenizin ve asıl önemlisi sizin gözbebeğiniz.:)

zafer dedi ki...

Ahh Sevgili Gamlı,evet haklısınız!..Şarkı ve şiir lafazanlığın yerine birçok şeyi çok daha kolay, baş ağrıtmadan ve başkasının ah'larını vah'larını dinlemeden, her insanın kendi yaşayış biçimine uyarlayabileceği, kendinden hissedebileceği dünyanın ortak dili..Ancak ben yazmayı ciddiye alan biriyim.Ha deyince yazmak, günlük tutmak bana göre değil.Bir hissedişin meyvası olmalı yazmak,şu sıralar ise kendimle baş başa değilim yazık ki.Aklımda yazmak için birçok konu var fakat bilgisayar ekranı başına geçip yazabilen biri değilim.Mutlak bir beyaz kağıt ve elimde kalem olmalı..
.....
Değerli E'kmekçikız,evet yeğenim benim için önemli;doğmadan onu rüyamda görmüştüm(ortada damat adayı bile yokken-rüyamda gördüğüm kızın tıpatıp aynıdır küçük hanımefendi).Fakat talihsiz ne yazık ki çünkü anne-babası o iki yaşındayken ayrıldılar.Anne ve babadan ayrı, savrulmuş kız çocuğunun boşluğunu ne kadar kapatabildiysek bilemiyorum ama şimdi 4 gündür Kanada"da annesinin yanında artık.Umarım bütün bu travmayı atlatır(atlatamayacağını bilsem de temennim işte..),hayat onun için güzelliklerle dolu olur daima, inşallah..
...
Not:
Türk Kadınının entellektüel düzeyi gerçekten çok çok iyi..Vallahi çok ciddisiniz çoook..Zaman zaman sizlerin blog'larınızı yumuşatıyorum efendim,yazımsal gevezeliğim ondandır :))...Sevgiler

zafer dedi ki...

Video'ları ben kaldırdım..Yanlışlıkla silinmediler...Yazmak için kendimi biraz zorlayacağım :)